Werkplaats

main_article_image_1534836066.jpg

Remmenservice

Het is zeer belangrijk dat het vervangen van remblokken, remschijven en overige reparaties aan het remsysteem vakkundig gebeurt. Als de remmen versleten zijn, neemt de remweg toe en komt de verkeersveiligheid in gevaar.

De ontwikkeling van remsystemen is altijd een speerpunt bij Bosch. Bosch biedt de autofabrikanten een compleet remmen-programma, van losse componenten tot complete remsystemen. Bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen. Je kunt er vanuit gaan dat de remmen van de auto voor een groot gedeelte uit Bosch-onderdelen bestaat.

Om een compleet programma te kunnen bieden dragen Bosch en Autototaal van de Sande er zorg voor, dat alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afgestemd zijn en vakkundig worden gemonteerd. Is jouw auto toe aan nieuwe remschijven en/of remblokken, hetzij een ander onderdeel van het remsysteem? Met de onderdelen van Bosch kun je weer veilig op weg! Bij elke onderhoudsbeurt controleren onze monteurs de remmen en de remvloeistof.

Meer services in onze werkplaats

Werkplaats afspraak plannen

Lees meer

APK

Lees meer

Onderhoud & reparatie

Lees meer

Schadeherstel

Lees meer

Banden

Lees meer

Vierwiel uitlijning

Lees meer

Airco service

Lees meer

Ruitreparatie

Lees meer

Aankoopkeuring

Lees meer

Remmenservice

Lees meer

Storingsdiagnose

Lees meer

Prijsbeleid

Lees meer

product_nxt.png
product_prev.png
menu_footer_map_image_1531376226.png

Een écht familiebedrijf

Wij zijn een écht familiebedrijf; en dat al sinds 1985. Met de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar totaalbedrijf voor uw auto. Van aankoop en financiering, tot onderhoud. Kom gerust eens langs.

OVER ONS
left_img.png
middle.png
right_img.png
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website