Werkplaats

main_article_image_1531308889.jpg
article_image_1531378787.jpg
article_image_1531378827.jpg

Vierwiel uitlijning

Bij de meeste auto’s is de uitlijning zodanig voorzien dat slijtage en belasting tot een minimum beperkt worden en de bestuurder en zijn passagier van een optimaal comfort kunnen genieten.

Een correcte uitlijning van de vier wielen zorgt ervoor dat de banden minder snel verslijten. Ze gaan langer mee, zetten betere prestaties neer en helpen je bovendien om brandstof te besparen. Het uitlijnen verbetert ook het weggedrag en de veiligheid omdat de auto minder zal trekken of opzij zwenken.

De wielen worden weer zo onder de auto gezet zoals het van de fabriek is voorgeschreven. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de voorwielen naar buiten wijzen, dit veroorzaakt een extreme bandenslijtage aan de binnenkant van de voorwielen. Ook kan het omgekeerde plaatsvinden, dat de voorwielen naar binnen wijzen. Dit zorgt voor extreme slijtage aan de buitenkant van de banden. Wij hebben de apparatuur en de kennis om je auto weer correct af te stellen zodat je banden langer meegaan, de auto fijner en ook nog zuiniger kan rijden.

Meer services in onze werkplaats

Werkplaats afspraak plannen

Lees meer

APK

Lees meer

Onderhoud & reparatie

Lees meer

Schadeherstel

Lees meer

Banden

Lees meer

Vierwiel uitlijning

Lees meer

Airco service

Lees meer

Ruitreparatie

Lees meer

Aankoopkeuring

Lees meer

Remmenservice

Lees meer

Storingsdiagnose

Lees meer

Prijsbeleid

Lees meer

product_nxt.png
product_prev.png
menu_footer_map_image_1531376226.png

Een écht familiebedrijf

Wij zijn een écht familiebedrijf; en dat al sinds 1985. Met de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar totaalbedrijf voor uw auto. Van aankoop en financiering, tot onderhoud. Kom gerust eens langs.

OVER ONS
left_img.png
middle.png
right_img.png
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website